Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.175 Ft (2.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Varga hajcseppek hajhullás ellen 50ml

3.175 Ft (2.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: Egyéb
Vonalkód: 5999546380101
Organikus megoldás a hajhullás, hajritkulás hatékony megállítására. Rendszeres használata véd a haj megritkulása ellen. Nők számára különösen ajánlott szülés után és változókorban, férfiaknál hatékonyan gátolja a hormonális hajhullás, kopaszodás folyamatát.

Leírás

VARGA HAJCSEPPEK – HAJHULLÁS ELLEN 50ml
Organikus megoldás a hajhullás, hajritkulás hatékony megállítására.

A Varga hajhullás elleni termék:

  • 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonata.
  • 2-8 hét alatt megszünteti a túlzott mértékű hajhullást,
  • Élő hajhagymák megléte esetén újbóli hajnövekedést indít el.

Rendszeres használata véd a haj megritkulása ellen. Nők számára különösen ajánlott szülés után és változókorban, férfiaknál hatékonyan gátolja a hormonális hajhullás, kopaszodás folyamatát.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A HAJHULLÁS ELLENI TERMÉKEKET?

A hajhullás elleni- és hajerősítő készítményeinket férfiak, nők és gyerekek életkortól függetlenül egyaránt használhatják. A termékek mesterséges összetevők és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek, kizárólag természetes, bőrbarát anyagokat tartalmaznak.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ – HAJHULLÁS ELLENI- ÉS HAJERŐSÍTŐ KÉSZÍTMÉNYEK:

A Varga készítmények használata gyors és egyszerű. Az üvegeken az alkalmazást megkönnyítő speciális szórófej található. A szórófej csövét fordítsd oldalirányba, majd az üveget lehetőleg függőleges helyzetben tartva permetezd a szert a fejbőrre, a hajszálak alá. Juttass a készítményből az egész hajas fejbőrre, majd finoman, egyenletesen masszírozd be a szert. Kezeléskor a hajat nem szükséges megmosni. Amennyiben hajat mosol, a készítményeket hajmosás után használd. Ügyelj arra, hogy a készítmény használatakor a hajhiányos területekre nagyobb mennyiség jusson.

A kezelés gyorsan és könnyedén elvégezhető, mindössze 1-2 percet vesz igénybe.

FIGYELEM: Amennyiben a hajhullás két hónapos kezelés után sem szűnik meg, vagy nem csökken számottevően, a probléma hátterében komolyabb, szakorvosi kezelést igénylő okok állhatnak. Ebben az esetben a szer alkalmazását abba kell hagyni, és mindenképp javasolt a hajhullás okainak orvosi vizsgálata.

Részletes használati útmutató a termékek dobozában található.